IMPORTANT!!! Inainte de lansarea unei comenzi va rugam cititi cu atentie regulamentul de utilizare

 

1. Cum intru in posesia marfii?

Transportul se realizeaza prin intermediul curieratului rapid – Fan Courier (www.fancourier.ro) sau Urgent Curier (www.urgent-curier.ro ). Marfa va pleca catre destinatie in 24h (in cazul in care produsele sunt pe stoc), in caz contrar urmand sa fiti contactat de un operator pentru a vi se comunica termenul de onorare al comenzii. Livrarea coletelor se va face in temen de 24 de ore de la data expeditiei. Coletul va fi livrat direct la adresa mentionata de beneficiarul marfii.

!!! Important !!!

1.Toate cheltuielile de transport / plata revin in sarcina exclusiva a beneficiarului marfii. Pentru eventuale neclaritati privind costurile de transport va rugam accesati www.fancourier.ro sau www.urgent-curier.ro  sau contactati-ne la numerele de telefon mentionate in datele de contact.

Exemplu: Urgent-Curier - pentru un colet de 1-2 kg in regim ramburs - 24 Ron cu TVA.

Puteti solicita la cerere comunicarea numarului expeditiei dumneavoastra, avand posibilitatea urmaririi expeditiei online !

2. Riscurile / costurile de transport sunt suportate in totalitate de beneficiarul marfii.

 

2. Cum platesc?

1. Plata ramburs – direct la curier, in momentul primirii coletului, in numerar - contravaloarea marfii + valoarea taxelor de transport aferente (aproximativ 24 RON)

2. Plata prin banca - OP - se va emite o factura proforma a carei plata se va face anterior livrarii marfii, marfa urmand a fi expediata catre beneficiar numai dupa confirmarea efectuarii platii.

 

Pentru expeditiile externe (in afara Romaniei) plata se face in avans prin transfer bancar sau Western Union, taxele de transfer bancar revenind in obligatia exclusiva a beneficiarului marfii.

Expeditiile se fac cu un curier rapid DHL, UPS, TNT cu plata taxelor de transport aferente.

 

Asigurarea marfii este optiunea si responsabilitatea cumparatorului. Pentru marfurile neasigurate, Karma Protect SRL nu isi asuma nici un fel de responsabilitate cu privire la eventualele pierderi/deteriorari ale coletelor din momentul expedierii.

 

 

CONFIDENTIALITATEA

 
            Pentru a intelege mai bine modul nostru de lucru, va rugam sa cititi cu atentie regulile de Confidentialitate care reprezinta, de asemenea, o conditie de vizitare a magazinului nostru si pe care dumneavoastra o acceptati in intregime.


COMUNICATII ELECTRONICE

 
            Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un e-mail, inseamna ca dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:
- sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;
- sa agreati mesajele postate de noi pe magazinul ArmyPRO.ro;
- ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

DREPTURI DE AUTOR

 
            Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini, videoclipuri) este proprietatea ArmyPRO.ro (Karma Protect SRL) si intra sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. 

              Anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text.

 

ACCESUL IN WEBSITE


            ArmyPRO.ro va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.
Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris.
Acest website, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris. Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice ArmyPRO.ro (inclusiv imagini, text, design) fara consimtamantul nostru scris.
Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a ArmyPRO.ro atat timp cat acel link nu denigreaza sau nu pune intr-o lumina nefavorabila ArmyPRO.ro, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.CONTUL DUMNEAVOASTRA


            Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola dumneavoastra.

 

           Magazinul nostru vinde produse care NU pot fi utilizate si de copii, nu se pot folosi la armele de foc, cumpararea acestor produse putand fi facuta numai de catre persoane adulte (peste 18 ani).

            ArmyPRO.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului dumneavoastra personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.


IMPRESII, COMENTARII, COMUNICARI DIVERSE


            Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentind la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducind injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. ArmyPRO.ro isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.


RISCUL DE PIERDERE


            Toate produsele cumparate de la ArmyPRO.ro intra sub incidenta unui contract de transport. Aceasta inseamna ca va asumati riscul de pierdere a unor produse dupa livrarea noastra catre transportator.


DESCRIEREA PRODUSELOR


            Echipa ArmyPRO.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi, ArmyPRO.ro nu garanteaza faptul ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situatiei este de returnare a produsului nefolosit. Pentru mai multe detalii verificati si pagina care contine conditiile de returnare