DREPTURI DE AUTOR

 
            Continutul acestui website www.datasilvergrup.ro (text, grafica, logo, iconuri, imagini, videoclipuri) este proprietatea Karma Protect srl si intra sub incidenta drepturilor de autor prevazute de legea romana. Anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. 

 

SOLUTIONAREA LITIGIILOR


            Proprietarii DataSilverGrup.ro vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.
Prin folosirea acestui site declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Karma Protect SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect.
- preturile, caracteristicile produselor, imaginile produselor sau orice alte informatii prezentate pe acest site au un caracter informativ, iar Karma Protect SRL isi rezerva dreptul de a le modifica fara modificare prealabila.

Imaginile produselor prezentate pe site au caracter informativ.